Steeketiketten

Om te zorgen dat je juiste informatie bij de plant kunt bewaren kun je een etiket in de grond krat of pot steken, het zogenaamde steeketiket. Wij hebben deze steeketiketten in diverse varianten:

Een steeketiket om te steken in de grond, heeft vaak een standaard vorm, verkrijgbaar in diverse dikte en formaten. Voor nummer of korte tekst hebben wij een steeketiket met een klein oppervlakte. Voor een uitgebreide omschrijving bv het plantenpaspoort een ruim oppervlakte. Het original model heeft een uitgestanst sleufje in het materiaal om te zorgen dat de printer het etiket kan registreren. Het basic model heeft voor deze zelfde toepassing een open inkeping aan de achterzijde deze zit op de zelfde hoogte als het registratie sleufje, de zogenaamde ronde achterkant.

Beide zijn dus op dezelfde manier te gebruiken met de printer, zonder aanpassingen te hoeven maken aan de positie van het leesoog van de printer.

Ook zijn onze stekers verkrijgbaar in diverse diktes. Zijn standaard stekers bij de concurrent vaak 300 of 350mu? Wij kiezen voor een wat dikkere, 450 mu variant, zo zijn de stekers makkelijker en dus sneller in de grond te steken. Voor kwekers die nog de steker nog makkelijker de grond in willen steken hebben wij een dikte van 600 mu. Vraag bij deze dikte van materiaal wel even aan uw printer leverancier of de kop van de printer hiervoor geschikt is of dat deze nog bij gesteld moet worden.

Standaard model steeketiketten

Dikte:

450mu 600mu

Speciaal model steeketiketten voor in een pot of tray

Sommige potten of kratten hebben een speciale opening om een steeketiket in te plaatsen. Hiervoor
kunnen wij in samenwerking met u een etiket voor u op maat maken. Om een steker in een tray van
piepschuim te steken bieden wij het kerstboometiket aan, deze heeft weerhaakjes aan de punt. Het
steeketiket steek je een stukje het materiaal in en door zijn weerhaakjes blijft hij goed zitten.

Dikte:

450mu