Een etiket ergens aan of omheen hangen

Labels

Om een label aan een product te laten hangen wordt vaak een touwtje, labelhaakje, tie rap of ridderspoor gebruikt. Voor onze labels hebben we verschillende soorten afmetingen en diktes beschikbaar. Al ons materiaal is in diverse richtingen scheurbestendig, wij leveren namelijk uitsluitend High Density Polyethyleen van een hoge grafische kwaliteit. De dikte die het meest voor deze toepassing gebruikt wordt is 150 mu. Voor sommige (meer industriële) toepassingen is er een hogere scheurbestendigheid nodig. Voor de scheurbestendigheid geldt, hoe dikker het materiaal, des te scheurbestendiger het materiaal is voor de toepassing. Voor onze labels hebben we verschillende soorten afmetingen en diktes beschikbaar, eventueel voorzien van afscheurstrook of speciale gaten of sleuven. Mocht onze standaard afmetingen of labels niet voldoen kunnen wij ook een label op maat voor u produceren, geschikt voor de toepassing in uw proces.

Bekijk alle labels

Sleufetiket

Bij gebruik van een sleufetiket gebruik je het materiaal van het etiket zelf om het product mee op te hangen. Door het uiteinde van het etiket door het sleutelgat heen te halen ontstaat een lus welke om een tak of handvat van een krat heen gevouwen kan worden. Deze sleufetiketten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Deze verschillende afmetingen hebben ook verschillende lussen dit is belangrijk voor de diameter van het product waar het omheen gevouwen kan worden.

Bij gebruik van een sleufetiket gebruik je het materiaal van het etiket zelf om het product mee op te hangen. Door het uiteinde van het etiket door het sleutelgat heen te halen ontstaat een lus welke om een tak, een product of onderdeel heen gevouwen kan worden.

Deze sleufetiketten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De verschillende afmetingen hebben ook een verschillende diameter van de lus waar je het product door kan halen.

None

Er zijn hele brede sleufetiketten welke om het handvat van een krat heen gevouwen kunnen worden. Maar ook hele kleine sleufetiketten die gehangen worden bij de bloem van een plant om aan te geven waar de plant mee gekruist is. Een ‘kruisings-label’

Binnen de sleufetiketten zijn twee groepen. De sleufetiketten welke op een rol met meerdere banen in de lengte naast elkaar zitten en de sleufetiketten welke overdwars op de rol geplaatst zijn.

Sleufetiketten in de lengte/meerbaans sleufetiketten

Deze labels worden per baan van bijvoorbeeld 2, 3, 4 of 6 sleuven naast elkaar geprint. Gemiddelde
rolbreedte van deze etiketten zijn vaak rond de 10 cm.
Hiervan zijn verschillende breedtes en lengtes verkrijgbaar. Ook de rolwikkeling, dus of de sleutel als
eerste van de rol (=sleutel voor) komt of als laatste (=sleutel achter) kunnen we voor u aanpassen.Verkrijgbare breedte van de sleufetiketten.

17mm 25mm 35mm 50mm

Sleufetiketten in de breedte/enkelbaans sleufetiketten

Het voordeel van deze etiketten is dat deze per stuk of het precies gewenst aantal geprint kunnen
worden. Er is een smallere variant maar over het algemeen heeft u hiervoor wel een brede printer
nodig, afhankelijk van de lengte (=rolbreedte) van het etiketten.

Verschillende breedtes van de etiketten :

12,7mm 15mm 25,4mm